Porchetta

Porchetta
Porchetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 1113 calorii, 98G de proteine, și 77g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, sare kosher, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Porchetta, Porchetta, și Porchetta.

Instrucțiuni

1
Scoateți pielea din șuncă, lăsând un strat gros de grăsime. Folosind un cuțit de paring de 4 inci, faceți incizii pe toată șunca la aproximativ 1 inch distanță și la fel de adânc pe cât va merge lama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Într-un mortar, lăsați usturoiul într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Adăugați rozmarinul, 2 lingurițe de sare kosher și semințele de fenicul și bateți până se zdrobesc fin. Se amestecă uleiul de măsline și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Sare KosherSare Kosher
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
PiperPiper
4
Folosind un bețișor, împingeți 1/2 linguriță de pastă de usturoi adânc în fiecare incizie. Frecați orice pastă rămasă pe toată șunca. Așezați grăsimea de șuncă cu fața în sus și, folosind un cuțit, marcați grăsimea de 1/2 inch adâncime într-un model încrucișat. Înfășurați șunca în plastic și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
FolieFolie
șuncășuncă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
CuțitCuțit
5
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Puneți șunca într-o tigaie în care se potrivește perfect și aduceți la temperatura camerei. Frecați șunca cu cantități generoase de sare și piper kosher. Prăjiți șunca la cuptor timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
șuncășuncă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
7
Scurgeți sucurile de tigaie și grăsimea într-o cratiță mică; îndepărtați grăsimea. Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți-o timp de 3 ore mai mult, sau până când se rumeneste profund și carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Scoateți tigaia din cuptor. Puneți orice suc de tigaie și grăsime în cratița mică și degresați din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
9
Lăsați friptura să stea 15 minute.
10
Încălziți sucurile, adăugând puțină apă dacă aroma este prea puternică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Tăiați grăsimea crocantă din partea superioară a șuncii, apoi sculptați șunca și serviți cu grăsimea crocantă și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate56
Revista