Porchetta

Porchetta
Porchetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 1113 calorii, 98G de proteine, și 77g de grăsime. Un amestec de semințe de fenicul, ulei de măsline, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Porchetta, Porchetta, și Porchetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți pielea din șuncă, lăsând un strat gros de grăsime. Folosind un cuțit de paring de 4 inci, faceți incizii pe toată șunca la aproximativ 1 inch distanță și la fel de adânc pe cât va merge lama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Într-un mortar, lăsați usturoiul într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Adăugați rozmarinul, 2 lingurițe de sare kosher și semințele de fenicul și bateți până se zdrobesc fin. Se amestecă uleiul de măsline și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4
Folosind un bețișor, împingeți 1/2 linguriță de pastă de usturoi adânc în fiecare incizie. Frecați orice pastă rămasă pe toată șunca. Așezați grăsimea de șuncă cu fața în sus și, folosind un cuțit, marcați grăsimea de 1/2 inch adâncime într-un model încrucișat. Înfășurați șunca în plastic și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți șunca într-o tigaie în care se potrivește perfect și aduceți la temperatura camerei. Frecați șunca cu cantități generoase de sare și piper kosher. Prăjiți șunca la cuptor timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scurgeți sucurile de tigaie și grăsimea într-o cratiță mică; îndepărtați grăsimea. Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți-o timp de 3 ore mai mult, sau până când se rumeneste profund și carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți tigaia din cuptor. Puneți orice suc de tigaie și grăsime în cratița mică și degresați din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați friptura să stea 15 minute.
10
Încălziți sucurile, adăugând puțină apă dacă aroma este prea puternică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Tăiați grăsimea crocantă din partea superioară a șuncii, apoi sculptați șunca și serviți cu grăsimea crocantă și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Recomandare de vin: această șuncă proaspătă necesită un roșu cu suficient tanin pentru a reduce grăsimea carnii și o oarecare pământenie pentru a face ecou feniculului și usturoiului. E Barolo. Luați în considerare1993 Michele Chiarlo Cerequio sau 1993 Ceretto Bricco Rocche Brunate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Proaspătășuncă Proaspătă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate56
Revista