Porchetta
Porchetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 1113 calorii, 98G de proteine, și 77g de grăsime. Un amestec de semințe de fenicul, ulei de măsline, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Porchetta, Porchetta, și Porchetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți pielea din șuncă, lăsând un strat gros de grăsime. Folosind un cuțit de paring de 4 inci, faceți incizii pe toată șunca la aproximativ 1 inch distanță și la fel de adânc pe cât va merge lama.
Într-un mortar, lăsați usturoiul într-o pastă.
Adăugați rozmarinul, 2 lingurițe de sare kosher și semințele de fenicul și bateți până se zdrobesc fin. Se amestecă uleiul de măsline și 1/2 linguriță de piper.
Folosind un bețișor, împingeți 1/2 linguriță de pastă de usturoi adânc în fiecare incizie. Frecați orice pastă rămasă pe toată șunca. Așezați grăsimea de șuncă cu fața în sus și, folosind un cuțit, marcați grăsimea de 1/2 inch adâncime într-un model încrucișat. Înfășurați șunca în plastic și dați-o la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 30
Puneți șunca într-o tigaie în care se potrivește perfect și aduceți la temperatura camerei. Frecați șunca cu cantități generoase de sare și piper kosher. Prăjiți șunca la cuptor timp de 3 ore.
Scurgeți sucurile de tigaie și grăsimea într-o cratiță mică; îndepărtați grăsimea. Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți-o timp de 3 ore mai mult, sau până când se rumeneste profund și carnea este foarte fragedă.
Scoateți tigaia din cuptor. Puneți orice suc de tigaie și grăsime în cratița mică și degresați din nou.
Lăsați friptura să stea 15 minute.
Încălziți sucurile, adăugând puțină apă dacă aroma este prea puternică.
Tăiați grăsimea crocantă din partea superioară a șuncii, apoi sculptați șunca și serviți cu grăsimea crocantă și sucurile de tigaie.
Recomandare de vin: această șuncă proaspătă necesită un roșu cu suficient tanin pentru a reduce grăsimea carnii și o oarecare pământenie pentru a face ecou feniculului și usturoiului. E Barolo. Luați în considerare1993 Michele Chiarlo Cerequio sau 1993 Ceretto Bricco Rocche Brunate.