Porc pe un băț
Porcul pe un băț este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 256 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cimbru, piper Scotch bonnet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ PBJ pe un băț, S ' mores pe un băț, și Pui pe un băț.
Instrucțiuni
Echipament Special: 2 duzini (10-inch) frigarui de lemn înmuiate în apă timp de 20 de minute, apoi drenate bine.
Tăiați filetul în jumătate transversal.
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în benzi subțiri de 4 inci.
Puneți carnea de porc într-o pungă de plastic re-sigilabilă.
Într-un castron mic, combinați sosul de soia, uleiul de măsline, usturoiul și condimentele.
Se toarnă peste carne de porc. Sigilați punga și marinați carnea de porc la frigider, 1 oră.
Când sunteți gata să gătiți carnea de porc, aliniați o tigaie pentru broiler cu folie de aluminiu. Ungeți ușor raftul și așezați-l pe tigaie.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Filetați carnea de porc pe frigarui în formă de "s".
Așezați frigarui într-un singur strat pe o tigaie pregătită. Se fierbe 5 inci de la căldură timp de 8 minute, întorcându-se o dată.
Se servește cald cu sos de scufundare din Caraibe.
Combinați toate ingredientele într-un bol până se amestecă bine. A se păstra într-un recipient etanș.
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați piper și ghimbir și gătiți 2 minute, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut și amestecați marmeladă, suc de lămâie și sare. Se fierbe 5 minute, amestecând frecvent.