Porc pe un băț

Porc pe un băț
Porcul pe un băț este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 256 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cimbru, piper Scotch bonnet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ PBJ pe un băț, S ' mores pe un băț, și Pui pe un băț.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 2 duzini (10-inch) frigarui de lemn înmuiate în apă timp de 20 de minute, apoi drenate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
2
Tăiați filetul în jumătate transversal.
3
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în benzi subțiri de 4 inci.
4
Puneți carnea de porc într-o pungă de plastic re-sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Într-un castron mic, combinați sosul de soia, uleiul de măsline, usturoiul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă peste carne de porc. Sigilați punga și marinați carnea de porc la frigider, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Porniți broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Când sunteți gata să gătiți carnea de porc, aliniați o tigaie pentru broiler cu folie de aluminiu. Ungeți ușor raftul și așezați-l pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
TigaieTigaie
9
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
10
Filetați carnea de porc pe frigarui în formă de "s".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
11
Așezați frigarui într-un singur strat pe o tigaie pregătită. Se fierbe 5 inci de la căldură timp de 8 minute, întorcându-se o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
12
Se servește cald cu sos de scufundare din Caraibe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
13
Combinați toate ingredientele într-un bol până se amestecă bine. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Adăugați piper și ghimbir și gătiți 2 minute, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut și amestecați marmeladă, suc de lămâie și sare. Se fierbe 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MarmeladăMarmeladă
GhimbirGhimbir
PiperPiper
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista