Pops de arțar Mocha

Pops de arțar Mocha
Maple Mocha Pops este un desert care servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 185 de calorii, 2 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Pentru 44 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați granule de cafea, sirop de arțar, smântână grea pentru frișcă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 14%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Mochan Ice Pops, Caramel Mocha Pops și Mocha Marshmallow Pops.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați smântâna pentru frișcă, jumătate și jumătate, siropul de arțar, siropul de ciocolată și granulele de cafea până când cafeaua se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Linguri Sirop De Capsuni5 Linguri Sirop De Capsuni
Cafea InstantCafea Instant
FrișcăFrișcă
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Palma PlinăPalma Plină
Echipamente pe care le vei folosi
Condiment Suplimentar Pentru Plăcintă De Dovleac Pentru GarniturăCondiment Suplimentar Pentru Plăcintă De Dovleac Pentru Garnitură
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
2
Umpleți forme sau căni cu 1/4 cană amestec de smântână; deasupra cu suporturi sau introduceți bețișoare în cupe. Îngheţa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment Suplimentar Pentru Plăcintă De DovleacCondiment Suplimentar Pentru Plăcintă De Dovleac
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista