Poppers de brânză de capră cu miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Poppers de brânză de capră cu miere. O porție conține 166 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de miere, sare de mare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Poppers De Ardei La Grătar Cu Brânză De Capră, Ardei Jalape Cu Branza De Capra Si Bacon, și Cherry Pecan Prajit Brânză De Capră Poppers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și piperul negru într-un castron mic.
Bateti impreuna ou, 1/4 lingurita sare de mare si 2 linguri de apa intr-un al doilea bol mic.
Combinați panko și restul de 1/2 linguriță de sare de mare într-un alt castron mic.
Rotiți brânza de capră în 24 de bile (aproximativ 1 lingură fiecare).
Rotiți fiecare bilă de brânză de capră în amestec de făină, înmuiați în amestec de ouă și dragați în amestec panko. Congelați 20 de minute sau până când este ferm.
Încălziți uleiul la 350 într-o cratiță adâncă la foc mediu-mare. Prăjiți brânza de capră, în loturi, 1 până la 2 minute sau până când sunt aurii și crocante pe toate părțile.
Îndepărtați cu o lingură pliată și așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Aranjați poppers de brânză de capră pe un platou, stropiți cu miere și presărați arpagic și piper roșu.
Sip: Andr Clouet Grande Reserve Brut, NV Grand Cru, 100% Pinot Noir (30 USD): "dacă cireșele luxuriante, căpșunile și smântâna nu sunt suficiente pentru a completa brânza de capră și condimentele din ardeiul negru și ardeiul roșu fierbinte, finisajul decadent, Fructat ar trebui să sigileze afacerea."--Michael Velo, expert Bulbuc de la restaurantul Carriage House din Chicago