Popcorn Pentru Grătar

Popcorn Pentru Grătar
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Popcornul la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 185 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, floricele cu microunde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gratar Popcorn Condimente Mix, Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn, și Minge De Popcorn : Bile De Popcorn De Nuc De Arțar.

Instrucțiuni

1
Pop popcorn conform instrucțiunilor pachetului. Într-un castron mare, aruncați floricele și untul. Într-un castron mic, combinați boia, zahărul și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se presară peste floricele și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista