Popcorn Fragil
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați floricelele fragile. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 171 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de bicarbonat de sodiu, floricele, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Floricele De Migdale Fragile, Floricele de ciocolată Kelsey fragile, și Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu folie; înveliți folia cu spray de gătit. Pune deoparte.
Așezați floricele într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Zdrobiți floricele folosind un ciocan de carne sau un sucitor; deoparte.
Combinați zahărul, siropul și apa într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti 1 minut sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand constant. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul candy Inregistreaza 270 (aproximativ 8 minute). Amestecați melasa și untul; gătiți până când termometrul înregistrează 290 (aproximativ 5 minute). Amestecați bicarbonatul de sodiu, vanilia și sarea. Se amestecă floricele în amestecul de sirop fierbinte. Lucrând rapid, turnați amestecul de floricele pe tigaia pregătită; se întinde la o grosime de 1/4 inci folosind o lingură de lemn acoperită cu spray de gătit. Se răcește complet; rupe în bucăți mari.
Notă: depozitați casant într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la patru zile.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Popcornul funcționează foarte bine cu spumantul Rosa și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros xifixt cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.