Popcorn Fragil

Popcorn Fragil
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați floricelele fragile. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 171 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de bicarbonat de sodiu, floricele, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Floricele De Migdale Fragile, Floricele de ciocolată Kelsey fragile, și Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu folie; înveliți folia cu spray de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Așezați floricele într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Zdrobiți floricele folosind un ciocan de carne sau un sucitor; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Combinați zahărul, siropul și apa într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti 1 minut sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand constant. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul candy Inregistreaza 270 (aproximativ 8 minute). Amestecați melasa și untul; gătiți până când termometrul înregistrează 290 (aproximativ 5 minute). Amestecați bicarbonatul de sodiu, vanilia și sarea. Se amestecă floricele în amestecul de sirop fierbinte. Lucrând rapid, turnați amestecul de floricele pe tigaia pregătită; se întinde la o grosime de 1/4 inci folosind o lingură de lemn acoperită cu spray de gătit. Se răcește complet; rupe în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Notă: depozitați casant într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la patru zile.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Popcornul funcționează foarte bine cu spumantul Rosa și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros xifixt cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Markus Huber Trandafir Spumant
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista