Popcorn cu unt de arahide
Popcorn cu unt de arahide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă face 8 porții cu 418 calorii, 4 g de proteine și 23 g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. 1320 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, margarină, floricele de porumb la microunde și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt floricelele cu unt de arahide, floricelele cu unt de arahide și floricelele cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Turnați floricelele de porumb într-un castron mare. Într-un castron de sticlă sau de plastic, combinați margarina, zahărul brun și bezele. Gătiți la intervale de 1 minut în cuptorul cu microunde, amestecând de fiecare dată, până când amestecul este topit și omogen. Se amestecă untul de arahide până se omogenizează bine.
Turnați amestecul topit peste floricele de porumb și amestecați repede pentru a acoperi porumbul înainte să se răcească.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Popcornul funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Totus Tuus Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.