Popcorn cu ardei iute condimentat

Popcorn cu ardei iute condimentat
Spiced Chilli popcorn ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 6 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 68 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de floricele naturale cu microunde, fulgi de ardei iute, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Vânat fiert condimentat cu ardei iute și ciocolată, Popcorn Condimentat, și Popcorn De Ciocolată Condimentat.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scoateți punga naturală de floricele cu microunde (sau sâmburi de floricele) urmând instrucțiunile ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Popcorn Cu MicroundePopcorn Cu Microunde
Boabe De PopcornBoabe De Popcorn
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Între timp, amestecați împreună fulgi de ardei iute, piper negru crăpat și condimente amestecate. Aruncați floricelele cu amestecul de condimente, apoi aruncați-le pe o tavă mare de copt și puneți-le la cuptor timp de 5 minute până când porumbul este crocant și condimentele sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Condimente MixteCondimente Mixte
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se presară cu un vârf de sare și se mănâncă cald sau odată răcit. Se va păstra într-un recipient etanș până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Markus Huber Trandafir Spumant
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Revista