Popcorn Arpagic Blossom Cupcakes
Rețeta Popcorn arpagic Blossom Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 3 ore. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 441 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați untul, zahărul cofetarilor, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Salată De Primăvară Cu Pansament Cu Flori De Arpagic, Supă Proaspătă De Mazăre Cu Cremă De Flori De Arpagic, și Ouă amestecate cu flori de arpagic și Cheddar.
Instrucțiuni
Înmuiați floricele în lapte timp de aproximativ 2 ore. (Dacă doriți să-l lăsați mai mult, puneți-l la frigider, dar aduceți-l înapoi la temperatura camerei înainte de a-l folosi.)
Strecurați floricelele printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, apăsând floricelele umede pentru a scoate toate lucrurile bune. Aruncați solidele.
Preîncălziți cuptorul la 350 F și tapetați o cupcake de 12 căni sau o tigaie pentru brioșe cu căptușeli.
Puneți făina, zahărul, praful de copt, sarea și petalele de arpagic în vasul unui mixer și amestecați scurt pentru a combina.
Adăugați 11/4 căni de lapte și unt de floricele strecurate în amestecul de făină și bateți timp de aproximativ 2 minute la viteză medie-mică.
Puneți gălbenușurile de ou și vanilia în restul de 3/4 cană de lapte de popcorn strecurat și amestecați cu o furculiță pentru a rupe gălbenușurile. Bateți amestecul în aluat puțin câte puțin, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului de amestecare.
Umpleți cupele de briose două treimi cu aluat și glisați tigaia în cuptor.
Coaceți cupcakes timp de aproximativ 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul uneia iese curată.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Pentru glazură, bateți crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor și vanilia cu un mixer la viteză medie timp de 3 până la 5 minute sau până când nu rămân bulgări. Înghețați fiecare cupcake și acoperiți cu petale de flori de arpagic, dacă doriți.