Pop-scoici deschise cu sos de hrean-Tabasco
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 163 calorii. Dacă 49 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., scoicile Pop-Open cu sos de hrean-Tabasco ar putea fi un super pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pâine crustă, tabasco, Suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pop-scoici deschise cu sos de hrean-Tabasco, Burgeri cu față deschisă cu sos de hrean și fasole verde, și Deschis Cu Care Se Confruntă Scoici Cazinou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, amestecați untul cu hreanul, Tabasco, coaja de lămâie, sucul de lămâie și pimentn de la Vera. Se condimentează cu sare.
Aranjați scoicile la foc mare și grătiți până se deschid, aproximativ 25 de secunde. Folosind clești, întoarceți cu grijă scoicile, astfel încât partea cărnii să fie în jos. Grătiți cu aproximativ 20 de secunde mai mult, până când sucurile de scoici încep să fiarbă.
Transferați scoicile într-un bol de servire. Acoperiți fiecare scoică cu aproximativ 1/2 linguriță de sos de hrean-Tabasco și serviți cu pâinea la grătar.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.