Pop Picant Tras Carne De Porc
Pop picant tras carne de porc necesită în jurul valorii de 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 18 porții cu 53 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 344 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ardei chipotle în sos adobo, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pop Picant Tras Carne De Porc, Hot N ' Mango Picant Tras Carne De Porc, și Picant Tras Carne De Porc Ramen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. începeți prin a așeza sferturile de ceapă în fundul unui vas.
Presărați carnea de porc cu sare și piper, apoi așezați deasupra cepei.
Se toarnă ardeii chipotle deasupra, apoi se deschid cutiile de pop și se toarnă peste tot.
Adăugați zahărul brun în lichid și amestecați.
Acoperiți oala, puneți-o în cuptor și gătiți timp de cel puțin 6 ore, răsturnând friptura de 2 sau 3 ori în timpul procesului de gătit. Când se termină, carnea de porc va fi întunecată, ciudată și minunată. Va fi, de asemenea, furculiță-licitație. Atunci știi că s-a terminat.
Scoateți carnea din oală și tăiați-o complet. Apoi întoarceți carnea în oală și păstrați-o în suc până când aveți nevoie de ea. Divin!