Pompano cu glazură tropicală pentru grătar

Pompano cu glazură tropicală pentru grătar
Pompano cu glazură de grătar Tropical ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 88 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nectar de mango, piper, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Pui la grătar cu glazură de muștar, Glazură de finisare a fructelor picante pentru grătar, și Aripi de pui dulci fumurii cu glazură de grătar de cireșe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Combinați primele 9 ingrediente și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 18 minute sau până se îngroașă, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Presărați pește cu 1/2 linguriță sare și piper; așezați pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit, cu pielea în sus. Gatiti 5 minute. Întoarceți peștele; periați cu sos. Gatiti 4 minute sau pana cand fulgii de peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista