Pomodoro Fresco Aluat Bruschetta
Pomodoro Fresco Sourdough Bruschetta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 216 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Paste Cu Frescă Pomodoro, Bruschetta cu aluat, și Mărturisirea # 52: Sourdough este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați bagheta pe jumătate pe lungime, așezați-o pe o tavă de foi și coaceți-o la cuptor până se rumenesc ușor. Frecați cu căței de usturoi.
Stropiți cu 2 uncii de ulei de măsline și presărați cu Parmigiano-Reggiano. Reveniți la cuptor pentru a topi brânza.
Într-un bol mediu de amestecare, adăugați roșiile, usturoiul tocat, busuiocul, oțetul, uleiul de măsline rămas, sarea și piperul.
Se amestecă bine și se lasă să stea 5 minute la temperatura camerei.
Scoateți bagheta din cuptor și acoperiți cu amestecul de roșii.
Garnisiți cu busuioc și Parmigiano-Reggiano.