Polpettini
Polpettini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 40. Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 169 de calorii . Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de pesmet, parmezan, sare kosher și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline și puneți tigaia la foc mediu.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare, după gust și se călește până când devin translucide și aromate, dar nu au culoare, aproximativ 5 până la 6 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Luați de pe foc și răciți.
Într-un castron mare, combinați carnea, rozmarinul, parmezanul, apa, pesmetul și ouăle. Se condimentează generos cu sare și se adaugă ceapa fiartă și usturoiul.
Se amestecă până se amestecă bine. (Schish cu mâinile, este distractiv!)
Faceți o chiflă mică din amestecul de carne. Gătiți-l și mâncați-l. Aceasta este o chiflă de testare pentru a verifica și a vedea dacă condimentul este corect (probabil va avea nevoie de sare). Ajustați condimentele, dacă este necesar.
Rulați amestecul de carne în chiftele de 3/4 inci. Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline și puneți la foc mare. Lucrând în reprize, gătiți polpettini până se rumenesc pe toate părțile.
Adăugați o jumătate de cană de bulion de pui și gătiți până când bulionul s-a redus la jumătate.
Scoateți pe platourile de servire. Repetați acest proces până când toate polpettinii sunt fierte și serviți imediat. Buonissimo!
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Banfi Rosa Regale Brachetto cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Banfi Rosa Regale Brachetto]()
Banfi Rosa Regale Brachetto
Acest vin este prezentat în locațiile Starbucks® unde este oferit meniul lor de seară. Un vin spumant roșu moale, făcut din Brachetto. Acest soi de struguri extrem de aromat, complex și istoric crește doar în zona Acqui Terme, în sudul Piemontului. Macerarea la rece a strugurilor, urmată de o presare moale, permite extragerea aromelor intense tipice din coajă și conferă vinului culoarea caracteristică roșu rubiniu deschis. Foarte placut si extrem de elegant. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.