Pollo al Mattone
Dacă aveți aproximativ 24 de ore și 50 de minute de petrecut în bucătărie, Pollo al Mattone ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Pentru 4,81 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80 g de proteine, 79 g de grăsimi și un total de 1123 de calorii. Mergeți la magazin și cumpărați supa de pui, fulgi de ardei, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. 57 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 86%, ceea ce este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pollo al Mattone: Chicken Under a Brick, Poussin al Mattone și Calabrian Chicken al Mattone.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipamente speciale: greutăți precum cărămizi acoperite cu folie sau tigaie din fontă
Într-un castron mic combinați usturoiul, ardeiul roșu zdrobit, coaja și sucul de lămâie, rozmarinul, pimentonul și chimenul.
Stropiți cu ulei de măsline până când amestecul devine o pastă.
Pune puiul într-un castron mare și masează cu amestecul de condimente.
Lăsați la marinat timp de 12 până la 24 de ore la frigider sau 2 ore la temperatura camerei.
* Dacă pui puiul la frigider, scoate-l din frigider cu 45 de minute până la 1 oră înainte de gătit, pentru a lăsa puiul să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Asezonați puiul cu sare și piper.
Așezați puiul marinat în tigaie, cu pielea în jos. Ungeți fundul unei alte tigaie mari, puneți-o deasupra puiilor și puneți cărămizi sau greutăți în a doua tigaie. Gatiti puiul pana cand pielea incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Pune întregul chibrit în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 15 minute.
Scoateți tigăile din cuptor și scoateți greutățile și tava de sus. În acest moment, pielea ar trebui să fie frumoasă și maro închis. Verificați dacă puiul este gata, ar trebui să fie gătit, dar încă suculent și suculent.
Scoateți puii din tigaie și rezervați pe un platou mare.
Scoateți excesul de grăsime din tigaie și adăugați vinul alb. Gatiti la foc iute pana vinul scade la mai mult de jumatate.
Adăugați bulionul de pui, asezonați cu sare și reduceți la jumătate.
Aranjați puiul pe farfurii de servire sau pe un platou. Turnați sucurile peste. Are gust de pui!