Polenta la cuptor cu ciuperci
Polenta la cuptor cu ciuperci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 408 calorii, 21g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți fontina, apă, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 40%. Încercați Mămăligă la cuptor cu ciuperci și Gorgonzola, Pui fiert cu ciuperci și mămăligă La Cuptor, și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți apa și 1 linguriță de sare la fiert.
Adăugați făina de porumb într-un flux lent, amestecând.
Bateți 1 lingură de ulei și 1/4 linguriță de salvie. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, până când este foarte groasă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă 3 linguri de parmezan.
Între timp, ungeți un vas de copt de 8 pe 12 inci. Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați jumătate de ciuperci, 1/4 linguriță fiecare din sare și salvie și 1/8 linguriță de piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ciupercile sunt aurii, aproximativ 5 minute.
Eliminați. Repetați cu ciupercile rămase, 1 lingură fiecare unt și ulei, 1/4 linguriță fiecare sare și salvie și 1/8 linguriță piper.
Se toarnă jumătate de mămăligă în vasul de copt și se întinde într-un strat uniform. Se acoperă cu jumătate de ciuperci, urmată de jumătate din fontina și 2 linguri de parmezan. Repetați cu polenta rămasă, ciupercile, fontina și parmezanul.
Coaceți până când brânza se fierbe, aproximativ 15 minute.
Recomandare de vin: pentru a contrasta cu brânza de aici, căutați un vin atât cu aciditate bună, cât și cu arome de fructe bine delimitate. Aromele pământești de fructe roșii și tartinea răcoritoare a unui Bourgogne Rouge, vinul roșu de bază al Burgundiei, vor fi perfecte.