Coacerea cu mămăligă de vinete și ciuperci este o fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 361 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, conserve de roșii, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Nu-pesmet vinete, dovlecei și ciuperci parmezan coace, Caserola Stratificată De Vinete Și Mămăligă, și Vinete fierte și roșii cu mămăligă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți o tigaie mare, bine condimentată sau emailată din fontă în cuptor în timp ce se încălzește.Odată ce cuptorul este încălzit, stropiți cu grijă 1 lingură de ulei în tigaia fierbinte și lăsați-l să se încălzească timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
3
Adăugați vinetele în tigaie și aranjați-o într-un strat uniform. Se prăjește până se înmoaie și începe să se rumenească, amestecând la jumătate, aproximativ 25 de minute. Folosind un prosop de bucătărie uscat sau un suport pentru oală, scoateți cu grijă tigaia fierbinte din cuptor prin mâner și așezați-o pe plită. (Aveți grijă când manipulați tigaia fierbinte pe plită.) Folosind o lingură, transferați vinetele într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Suport Pentru Oală
Cuptor
Tigaie
Bol
4
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie și puneți-o la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6
Adăugați vinul, amestecați pentru a combina și gătiți până când lichidul s-a evaporat complet. Reduceți focul la mediu scăzut și, folosind o lingură, transferați ciupercile în vasul cu vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Vinete
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați fulgii de ceapă, oregano și ardei roșu și condimentați cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa s-a inmuiat si abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă
Sare
9
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând des, până când este parfumat, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
10
Adăugați măslinele și vinetele și ciupercile rezervate, împreună cu orice sucuri acumulate în castron și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Vinete
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Puneți apa măsurată, laptele și sarea într-o cratiță mare și aduceți la foc mic la foc mare. Reduceți căldura la minim și, amestecând constant, turnați încet mămăliga într-un flux subțire și constant până când toate sunt încorporate și nu există bulgări.Gatiti, batand sau amestecand cu o lingura la fiecare cateva minute, pana cand mamaliga se indeparteaza de laturile tigaiei si boabele s-au inmuiat, aproximativ 20 de minute. (Dacă mămăliga începe să devină prea groasă înainte de a fi gata, adăugați apă 1/4 cană la un moment dat, după cum este necesar.) Se amestecă parmezanul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Mamaliga
Boabe
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și păstrați raftul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se toarnă mămăliga peste amestecul de vinete și ciuperci și se întinde într-un strat neted și uniform. Presărați uniform fontina peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ciuperci
Brânză Fontina
Mamaliga
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Introduceți tigaia la cuptor și fierbeți până când brânza se rumeneste și clocotește, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
5
Scoateți din cuptor într-o grătar și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.