Polenta cu două sosuri
Polenta cu două sosuri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. O porție conține 344 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți busuioc, sare, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină de porumb ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 32 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă, și Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert.
Instrucțiuni
Pentru mămăligă, într-o cratiță medie aduceți cele 3 căni de apă la fierbere. Într-un castron mic combinați făina de porumb, 1 cană de apă rece și 1/2 linguriță de sare. Adăugați încet amestecul de făină de porumb în apa clocotită, amestecând constant. Gatiti si amestecati pana cand amestecul revine la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti, neacoperit, timp de 10 pana la 15 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent. Se amestecă 1/4 cană de Asiago sau parmezan, amestecând până se topește.
Pulverizați o tigaie de copt de 8x8 inci cu spray de gătit antiaderent.
Întindeți polenta fierbinte uniform în tigaie; se răcește ușor. Capac; rece 2 ore sau peste noapte.
Tăiați polenta în pătrate de 1 inch; deoparte.
Între timp, pentru sosuri, într-o cratiță medie, aduceți sosul de roșii și paste de busuioc Classico la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe, neacoperit, aproximativ 10 minute sau până se îngroașă ușor.
Pentru sosul alb, într-o cratiță medie amestecați treptat laptele în făină, busuioc, sare, piper și nucșoară. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si bubuie. Gatiti si amestecati inca 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă încă 1/4 cană de brânză, amestecând până se topește.
Pentru a asambla, împărțiți sosul de roșii și paste de busuioc Classico XV între Caserole individuale de mică adâncime (câte 1/4 cană fiecare). Împărțiți cuburile de mămăligă între Caserole. Se toarna sosul alb peste cuburi; presărați fiecare porție cu 1 lingură de brânză rămasă de 1/4 cană.
Coaceți într-un cuptor de 450 grade F timp de 12 până la 15 minute sau până când sosul este Bulbuc și brânza începe să se rumenească.