Polenta cu două sosuri

Polenta cu două sosuri
Polenta cu două sosuri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. O porție conține 344 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți busuioc, sare, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină de porumb ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 32 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă, și Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert.

Instrucțiuni

1
Pentru mămăligă, într-o cratiță medie aduceți cele 3 căni de apă la fierbere. Într-un castron mic combinați făina de porumb, 1 cană de apă rece și 1/2 linguriță de sare. Adăugați încet amestecul de făină de porumb în apa clocotită, amestecând constant. Gatiti si amestecati pana cand amestecul revine la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti, neacoperit, timp de 10 pana la 15 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent. Se amestecă 1/4 cană de Asiago sau parmezan, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pulverizați o tigaie de copt de 8x8 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Întindeți polenta fierbinte uniform în tigaie; se răcește ușor. Capac; rece 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați polenta în pătrate de 1 inch; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
5
Între timp, pentru sosuri, într-o cratiță medie, aduceți sosul de roșii și paste de busuioc Classico la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe, neacoperit, aproximativ 10 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Pentru sosul alb, într-o cratiță medie amestecați treptat laptele în făină, busuioc, sare, piper și nucșoară. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si bubuie. Gatiti si amestecati inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se ia de pe foc; se amestecă încă 1/4 cană de brânză, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Pentru a asambla, împărțiți sosul de roșii și paste de busuioc Classico XV între Caserole individuale de mică adâncime (câte 1/4 cană fiecare). Împărțiți cuburile de mămăligă între Caserole. Se toarna sosul alb peste cuburi; presărați fiecare porție cu 1 lingură de brânză rămasă de 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Coaceți într-un cuptor de 450 grade F timp de 12 până la 15 minute sau până când sosul este Bulbuc și brânza începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 32 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista