Poke tort II
Poke tort II este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 137 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec Jell-O de fructe, apă, topping biciuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, Lime Poke Cake PLUS un tort alb Perfect, și Toate Tort Natural Se Amestecă Căpșuni Poke Tort.
Instrucțiuni
Așezați straturile de tort, cu partea superioară în sus în două tigăi rotunde curate de 8 sau 9 inci. Înțepați fiecare tort cu o furculiță utilitară la intervale de 1/2 inch.
Se dizolvă gelatina în apă clocotită. Puneți cu grijă gelatina dizolvată peste straturile de tort. Răciți prăjiturile timp de 3 până la 4 ore.
Înmuiați o tigaie de tort în apă caldă timp de 10 secunde, apoi desfaceți-o pe o farfurie de servire. Se acoperă cu aproximativ 1 cană de topping bătut. Înmuiați cealaltă tigaie de tort în apă caldă timp de 10 secunde și desfaceți al doilea strat de tort, așezând cu grijă deasupra primului strat de tort. Înghețați partea superioară și părțile laterale cu toppingul biciuit rămas. Chill.