Poinsettia Punch
Nevoie de o băutură fără gluten, primară și vegană? Poinsettia Punch ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 93 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de portocale, vin spumant brut, suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Poinsettia Punch, Poinsettia Spritz Punch, și Poinsettia Punch a lui Frank Cisneros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de portocală într-un singur strat pe o foaie de copt sau un vas și congelați până se solidifică, aproximativ 1 oră.
Așezați afinele proaspete, dacă le folosiți, într-un singur strat pe o altă foaie de copt sau vas și congelați până se solidifică, aproximativ 1 oră. Între timp, puneți un bol cu pumn în congelator sau frigider pentru a se răci.Când este gata de servit, așezați sucul de afine și Cointreau în vasul cu pumn și amestecați pentru a combina.
Adăugați vinul spumant sau șampania. Plutiți feliile de portocale congelate și merisoarele în pumn și serviți imediat.