Poblanos umplute cu pui Juana

Poblanos umplute cu pui Juana
Poblanos umplute cu pui Juana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. O porție conține 213 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, sare kosher, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Poblanos umplute cu pui Juana, Poblanos umplut cu Cheddar și pui, și Poblanos umplute cu pui cu brânză-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 4 ardei iute pe laturile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz și aprindeți flăcările în sus. (Sau fierbeți toate cele 8 ardei iute pe raftul unei tigaie pentru pui la aproximativ 2 inci de căldură.) Prăjiți ardeii iute, întorcându-se cu clești, până când pielea este blister, dar nu este înnegrită, 4 până la 6 minute (nu prăjiți prea mult, deoarece ardeii iute se pot destrăma).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
CleșteClește
2
Transferați imediat într-o pungă mare de plastic, apoi închideți pentru a permite ardeilor iute să se aburească. Prăjiți ardeii iute rămași în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
1
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie medie antiaderenta la foc moderat mic, amestecand, pana cand ceapa incepe sa devina aurie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați apă și gătiți, amestecând ocazional, până când apa se evaporă și ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
3
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
4
Se ia de pe foc.
5
Se amestecă puiul, sarea și piperul. Se răcește complet, apoi se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Frecați pielea de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Tăiați o fantă pe lungime în fiecare chile și îndepărtați cu grijă semințele (lăsați tulpina atașată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
4
Chestii de umplere în ardei iute prin fante, păstrarea chiles intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
5
Așezați ardeii iute într-un vas de copt de 13 x 9 inci și acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți ardeii iute în mijlocul cuptorului până când brânza este topită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
* Ardeii iute pot fi umpluți cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
2
Fiecare servind aproximativ 200 de calorii și 10 grame de grăsime
3
Gurmand
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista