Poblanos umplute cu pui Juana
Poblanos umplute cu pui Juana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. O porție conține 213 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, sare kosher, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Poblanos umplute cu pui Juana, Poblanos umplut cu Cheddar și pui, și Poblanos umplute cu pui cu brânză-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 4 ardei iute pe laturile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz și aprindeți flăcările în sus. (Sau fierbeți toate cele 8 ardei iute pe raftul unei tigaie pentru pui la aproximativ 2 inci de căldură.) Prăjiți ardeii iute, întorcându-se cu clești, până când pielea este blister, dar nu este înnegrită, 4 până la 6 minute (nu prăjiți prea mult, deoarece ardeii iute se pot destrăma).
Transferați imediat într-o pungă mare de plastic, apoi închideți pentru a permite ardeilor iute să se aburească. Prăjiți ardeii iute rămași în același mod.
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie medie antiaderenta la foc moderat mic, amestecand, pana cand ceapa incepe sa devina aurie, aproximativ 4 minute.
Adăugați apă și gătiți, amestecând ocazional, până când apa se evaporă și ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Se amestecă puiul, sarea și piperul. Se răcește complet, apoi se amestecă brânza.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Frecați pielea de ardei iute.
Tăiați o fantă pe lungime în fiecare chile și îndepărtați cu grijă semințele (lăsați tulpina atașată).
Chestii de umplere în ardei iute prin fante, păstrarea chiles intacte.
Așezați ardeii iute într-un vas de copt de 13 x 9 inci și acoperiți bine cu folie.
Coaceți ardeii iute în mijlocul cuptorului până când brânza este topită, aproximativ 30 de minute.
* Ardeii iute pot fi umpluți cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți.
Fiecare servind aproximativ 200 de calorii și 10 grame de grăsime