Poblanos Umplute Cu Carne De Vită Și Macaroane

Poblanos Umplute Cu Carne De Vită Și Macaroane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Poblanos umplute cu carne de vită și macaroane. Pentru $16.48 pe portie, această rețetă acoperă 79% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1819 calorii, 141g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cina cu macaroane și brânză, ceapă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Carne de vită mărunțită, fasole neagră și Poblanos umplute cu Quinoa, Poblanos Umplute, și Poblanos Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați roșiile, sosul de grătar, jumătate din ceapă și coriandru și 2 ardei iute în blender până se omogenizează; se toarnă 2 căni în vasul de copt de 13x9 inci. Puneți sosul rămas deoparte. Se toacă ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet. Se amestecă 4 Single până se topesc. Între timp, carne maro cu ceapa tocata in tigaie mare; scurgere. Se amestecă amestecul de carne și cilantro rămas în cina pregătită; lingură în chiles rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați ardeii iute umpluți peste sos în vasul de copt; se acoperă cu sosul rămas. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți 25 min. sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Tăiați single-urile rămase în jumătate; așezați peste ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
7
Coaceți, neacoperit, 2 min. sau până se topește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista