Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Poblanos umplute cu carne de vită și macaroane. Pentru $16.48 pe portie, această rețetă acoperă 79% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1819 calorii, 141g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cina cu macaroane și brânză, ceapă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Carne de vită mărunțită, fasole neagră și Poblanos umplute cu Quinoa, Poblanos Umplute, și Poblanos Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Amestecați roșiile, sosul de grătar, jumătate din ceapă și coriandru și 2 ardei iute în blender până se omogenizează; se toarnă 2 căni în vasul de copt de 13x9 inci. Puneți sosul rămas deoparte. Se toacă ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet. Se amestecă 4 Single până se topesc. Între timp, carne maro cu ceapa tocata in tigaie mare; scurgere. Se amestecă amestecul de carne și cilantro rămas în cina pregătită; lingură în chiles rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați ardeii iute umpluți peste sos în vasul de copt; se acoperă cu sosul rămas. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți 25 min. sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
6
Tăiați single-urile rămase în jumătate; așezați peste ardei iute.