Poblanos umplute cu brânză și creveți

Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, brânză și creveți-umplute Poblanos ar putea fi un spectaculos pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 305 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați brânză chihuahua, lapte, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Poblanos prăjit umplut cu brânză și creveți cu sos de ardei gras roșu, Poblanos Umplut Cu Creveți Prăjiți, și Poblanos Cu Brânză Umplută sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei gras, părțile pielii în sus și poblanos întregi pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 10 minute sau până se înnegrește, întorcând poblanos pentru a înnegri toate părțile.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Peel. Se toacă fin ardeii grași.
Tăiați blaturile transversal din poblanos; îndepărtați semințele.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați creveții cu 1/4 linguriță de sare.
Adăugați creveți în tigaie; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Adăugați usturoiul în tigaie; saut 30 de secunde, amestecând constant.
Se presară cu făină și piper roșu măcinat; gatiti 1 minut. Adăugați încet jumătate și jumătate, amestecând cu un tel. Se amestecă 1/2 cană de lapte; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 2 minute.
Adăugați brânză și 1/4 linguriță sare, amestecând până se omogenizează.
Așezați 1/3 cană de amestec de brânză într-un castron mare; rezervați amestecul de brânză rămas.
Adăugați ardei gras, amestec de creveți, coriandru și suc la 1/3 cană amestec de brânză în castron; aruncați pentru a acoperi. Se amestecă 1/4 cană de lapte fără grăsimi în amestecul de brânză rezervat. Puneți 3 linguri de sos de brânză pe fiecare din cele 4 farfurii. Lingură 6 linguri amestec de creveți în fiecare poblano.
Așezați 2 poblanos umplute și două blaturi pe fiecare farfurie.