Poblanos umplut cu Chili de curcan Chipotle

Rețeta Poblanos umplute cu Chili de curcan Chipotle este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Funcționează bine ca o garnitură scumpă. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, conserve de roșii, ardei poblano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Turcia Enchilada Umplute Poblanos Rellenos, Poblanos prăjit umplut cu Chili verde de porc tras, și Rapid & ușor Chipotle curcan Chili pentru un # SundaySupper Chili Cook-Off.
Instrucțiuni
Ardei iute 4 in. de la căldură până la blister piei, aproximativ 5 minute. Cu clești, rotiți ardeii cu un sfert de tură. Se fierbe și se rotește până când toate părțile sunt vezicule și înnegrite. Puneți imediat ardeii într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, gătiți curcanul, ceapa și usturoiul în ulei până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Adăugați roșiile, porumbul, ardeiul chipotle, sosul adobo, sarea, chimenul, pudra de chili și piperul; se încălzește.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 linguri de coriandru. Pune deoparte.
Îndepărtați și aruncați piei carbonizate din poblanos.
Tăiați o fantă longitudinală pe fiecare ardei, lăsând tulpina intactă; îndepărtați membranele și semințele. Umpleți fiecare ardei cu 1/2 cană amestec de curcan.
Puneți ardeii într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 375 km.10-15 minute sau pana se topeste branza.
Se presară cu cilantro rămas.