Poblanos Umplut Cu Carne De Porc Cu Sos De Cremă De Nucă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Poblanos umplute cu carne de porc cu sos de cremă de nucă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 280 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de piper măcinat, ulei de măsline, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Și Fructe, Poblanos prăjit umplut cu Chili verde de porc tras, și Poblanos umplut cu brânză cu sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți ardeii chile pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu la 5 inci de la căldură la aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii arată vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
2
Puneți ardeii chile într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii. Ardeii chile despicați ușor se deschid pe lungime, păstrând tulpinile intacte; îndepărtați și aruncați semințele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ardei
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Gătiți carnea de porc în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare până se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa tocată și următoarele 4 ingrediente; gatiti, amestecand des, 7 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Se amestecă roșiile și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sare
6
Se amestecă împreună sosul de roșii și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță mică la foc mic 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de porc în fiecare ardei și puneți - l într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Se toarnă amestecul de sos de roșii peste ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Ardei
9
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute. Se acoperă cu sos de cremă de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Garnisiți, dacă doriți, și serviți peste Pilaf de orez cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Orez
11
Notă: ardeii grași verzi mici pot fi înlocuiți cu ardeii poblanos chile. (Nu prăjiți.) Procedați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei Iute
Piper Poblano
12
Coaceți 45 de minute sau până când ardeii sunt fragede.