Poblano Picadillo Caserola
Poblano Picadillo caserola necesită în jur 1 oră și 19 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.67 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 338 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola De Pui Poblano, Poblano Pui Enchilada Caserola, și Vincent Price Sopa Poblano-Supă De Chile Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătățile poblano chile, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit; aplatizați cu mâna. Se fierbe 16 minute sau până se înnegresc.
Așezați chiles într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Cojiți și aruncați piei; tăiați jumătățile de chile în fâșii pentru a măsura 3/4 cană. Rezervați orice chile rămas pentru o altă utilizare.
În timp ce chile stă, gătiți orez brun conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea; scurgeți bine.
Preîncălziți cuptorul la 35
Gătiti carnea de vită, ceapa și usturoiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a sfărâma carnea de vită. (
Scurgeți dacă este necesar și întoarceți amestecul de vită în tigaie.)
Adăugați orez, roșii tăiate cubulețe și următoarele 9 ingrediente. Aduceți la fierbere; gatiti, neacoperit, 3 minute.
Puneți 3 căni de amestec de vită într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu fâșii de chile și amestecul rămas de carne de vită.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 20 de minute sau până la bule.
Scoateți din cuptor; se presară cu brânză. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 5 minute sau până se topește brânza.