Poblano Picadillo caserola necesită în jur 1 oră și 19 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.67 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 338 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola De Pui Poblano, Poblano Pui Enchilada Caserola, și Vincent Price Sopa Poblano-Supă De Chile Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați jumătățile poblano chile, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit; aplatizați cu mâna. Se fierbe 16 minute sau până se înnegresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați chiles într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Lăsați să stea 10 minute. Cojiți și aruncați piei; tăiați jumătățile de chile în fâșii pentru a măsura 3/4 cană. Rezervați orice chile rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
5
În timp ce chile stă, gătiți orez brun conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea; scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui Lawry
1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Gătiti carnea de vită, ceapa și usturoiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a sfărâma carnea de vită. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Scurgeți dacă este necesar și întoarceți amestecul de vită în tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați orez, roșii tăiate cubulețe și următoarele 9 ingrediente. Aduceți la fierbere; gatiti, neacoperit, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazăre Goya®
10
Puneți 3 căni de amestec de vită într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu fâșii de chile și amestecul rămas de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De Usturoi Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 20 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor; se presară cu brânză. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 5 minute sau până se topește brânza.