Poblano-Creveți Enchiladas

Poblano-creveți Enchiladas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 619 calorii. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, ceapă, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Portobello și Poblano Enchiladas, Poblano Chile-Brânză Enchiladas, și Enchiladas de pui cu sos Poblano.
Instrucțiuni
Cojiți creveții și devein, dacă doriți. Tăiați gros creveții și lăsați-i deoparte.
Periați un vas de copt de 11 x 7 inci cu 2 linguri de ulei. Pune deoparte.
Se sotează ardeiul în uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când pielea pare veziculată.
Scoateți din tigaie și tocați.
Întoarceți ardeiul tocat în tigaie.
Adăugați ceapa și următoarele 5 ingrediente; sotati 4 minute.
Adăugați creveți tocați și sotati 1 minut; se ia de pe foc și se răcește 5 minute. Se amestecă smântâna.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Lingura amestec creveți uniform în jos centrul de fiecare tortilla, și rola în sus. Aranjați, cu cusătura în jos, în tigaia pregătită. Se acoperă cu sos și se presară cu brânză. Acoperiți și răciți până la 1 zi înainte.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine.