Plăcuță cu pui de modă veche
Oală de pui de modă veche durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 468 de calorii, 20 g de proteine și 28 g de grăsimi. Pentru 1,04 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, semințe de țelină, cățel de usturoi și apă. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt ghiveci de pui de modă veche, ghiveci de pui de modă veche și ghiveci de pui.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topește untul. Se amestecă făina, usturoiul, sare și piper până se omogenizează. Se amestecă treptat apa, laptele și bulionul. Se aduce la fierbere; se fierbe si se amesteca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă puiul și legumele; pus deoparte.
Pentru patiserie, combinați făina și semințele de țelină într-un castron.
Tăiați în cremă de brânză și unt până se sfărâmiciază. Lucrați amestecul cu mâna până când aluatul formează o minge. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați două treimi din aluat într-un format de 12 inchi. pătrat.
Transferați la un 8-in. vas pătrat de copt.
Se toarnă umplutura în crustă.
Rulați aluatul rămas în 9 inchi. pătrat; pune peste umplutură. Tăiați, etanșați și marginile canelului.
Coaceți la 425° timp de 30-35 de minute sau până când crusta este maro aurie și umplutura este spumoasă.