Plăcuță cu curcan de după Crăciun
Rețeta după Crăciun Turkey Potpie se poate face în aproximativ 1 oră și 25 de minute . Această rețetă face 6 porții cu 164 de calorii , 11 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și luați produse de patiserie), lapte, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 11 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Turkey Potpie , Turkey Potpie și Turkey Potpie .
Instrucțiuni
Într-o tigaie, căleți morcovii, ceapa, țelina, cimbru și ardeiul în unt până când legumele sunt crocante și fragede. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați curcanul și făina; se agită pentru a acoperi.
Adăugați curcanul, supa și fasolea verde în amestecul de legume; amesteca bine. Aliniați un 9-in. farfurie de plăcintă cu crusta de jos.
Adăugați amestecul de curcan.
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi deasupra plăcintei; etanșare și marginile canelului.
Se unge cu lapte. Acoperiți ușor marginile cu folie.
Coaceți la 350° timp de 55-65 de minute sau până când se rumenesc.