Plăcintă înghețată cu Mousse de arțar cu afine confiate
Placinta cu mousse de arțar congelată cu merișoare confiate este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 434 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână zahăr, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă înghețată cu Mousse de arțar cu afine confiate, Plăcintă înghețată cu mousse de arțar cu afine confiate, și Cartofi dulci umpluți cu arțar Bourbon nuci pecan confiate și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți pecanele pe o foaie de copt cu margini și coaceți timp de aproximativ 8 minute, până când sunt parfumate.
Lăsați să se răcească complet.
Într-un robot de bucătărie, pulsați pecanele, zahărul, nucșoara și sarea până când nucile sunt tocate mărunt.
Adăugați untul și pulsul pentru a încorpora. Apăsați firimiturile într-o tigaie cu arc de 9 inci într-un strat uniform. Se dă la frigider până când este ferm.
Într-o cratiță medie, aduceți siropul de arțar la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se reduce ușor și un termometru pentru bomboane introdus în sirop înregistrează 235, aproximativ 8 minute; aveți grijă să nu fiarbă.
Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu biciul, bateți albușurile cu crema de tartru și sare până se formează vârfuri ferme. Cu mixerul la viteză medie, stropiți siropul fierbinte pe albi și bateți până se încorporează. Măriți viteza la mare și bateți bezea până se răcește la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, bateți smântâna grea cu vanilia până se formează vârfuri moi. Îndoiți bezea în frișcă până se omogenizează. Răsturnați mousse-ul în crustă și răspândiți uniform. Congelați până la fermitate, cel puțin 8 ore, dar de preferință peste noapte. (Mousse - ul nu va îngheța solid ca înghețata.)
Puneți afinele într-un castron mare rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă siropul peste afine și se acoperă vasul cu folie de plastic. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și gătiți netulburat la foc foarte mic până când siropul este roz și merisoarele sunt fragede, dar nu se descompun, aproximativ 45 de minute.
Scoateți vasul din cratiță și lăsați afinele să se răcească complet. Se dă la frigider până se răcește.
Scoateți inelul din tava cu arc.
Tăiați plăcinta cu mousse în pene și transferați-o în farfurii. Puneți merișoarele confiate peste plăcintă și serviți.