Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $2.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 196 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, suc de mere, caju și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Bare De Shortcake Cu Căpșuni Fără Coacere (Fără Gluten, Paleo + Vegan), Macaroane Pure de căpșuni cu opțiuni vegane, Paleo, acoperite cu ciocolată și fără coacere, și Macaroane Cu Căpșuni Cu Ciocolată Fără Coacere (Fără Gluten, Paleo + Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cele 8 curmale tocate într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Scurgeți caju și puneți-le în blender (un Vitamix sau alt blender de mare viteză funcționează cel mai bine, dar alții ar trebui să poată face o treabă bună).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați tofu, 2 curmale, suc de lămâie, semințe de chia și coajă de lămâie. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și folosiți o lingură pentru a răzui semințele din interior; adăugați-le în blender. Se amestecă la viteză mare până se omogenizează complet, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale pentru a vă asigura că toate ingredientele sunt încorporate. Gustați amestecul de umplutură și adăugați îndulcitor după gust. (Am crescut aroma de lamaie folosind NuNaturals Lemon Stevia.) Lăsați amestecul în blender în timp ce continuați cu pasul următor. Următorii pași necesită să lucrați rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Semințe De Chia
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
îndulcitor
Stevia
Date
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți 1/2 cană de suc de mere într-o tigaie mică cu sos. Pe măsură ce se încălzește, presărați-l cu pulberea de agar. Se amestecă și se încălzește până când agarul se dizolvă și sucul începe să fiarbă. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut dupa fierbere. Adăugați rapid amestecul de agar la conținutul blenderului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Agar
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Puneți blatul pe blender și amestecați la viteză mare până se omogenizează bine. Răsturnați părțile laterale și amestecați din nou scurt.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă în crusta pregătită și se netezește blatul. Se dă la frigider până se răcește și se fixează. Se acoperă cu căpșuni feliate înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat