Plăcintă ușoară de păstor Vegetarian
Ușor plăcintă ciobanesc Vegetarian ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 162 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, ciuperci, ceapă prăjită franceză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă vegetariană de păstor, și Plăcintă vegetariană de păstor.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Încălziți apa, laptele și untul la fierbere rapidă într-o cratiță de 2 litri.
Se ia de pe foc. Se amestecă cartofii doar până se umezesc.
Lăsați să stea aproximativ 1 minut sau până când lichidul este absorbit. Bateți cu furculița până se omogenizează; pus deoparte.
Între timp, pregătiți legumele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se amestecă împreună legumele și ciupercile într-un castron mediu. Puneți amestecul de legume în caserola unsă de 1 1/2 litru; se presară cu jumătate din ceapă.
Întindeți cartofii peste ceapă.
Coaceți neacoperit 25 de minute; se presară cu ceapa rămasă.
Coaceți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când amestecul este fierbinte și ceapa se rumeneste.