Plăcintă triplă cu fructe de pădure cu Topping crocant de granola
Triple Berry Pie cu Granola Crunchy Crumb Topping ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 577 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați tapioca instantanee, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Broccoli Cu Un Topping Crocant, Țelină Înăbușită Cu Topping Crocant De Pesmet, și Plăcintă Cu Firimituri Triple-Berry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Așezați un suport în treimea inferioară a cuptorului.
Puneți coaja de plăcintă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, combinați fructele de pădure cu coaja și sucul de lămâie, zahărul și tapioca instantanee. Se amestecă împreună pentru a se combina complet și se lasă deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați făina și zahărul brun. Folosind o furculiță sau un tăietor de patiserie, tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Se toarnă amestecul de fructe de pădure în crusta de plăcintă și se acoperă cu toppingul de firimituri de granola.
Coaceți până când interiorul plăcintei clocotește și blatul este maro auriu, 45 până la 50 de minute. (Dacă partea superioară se rumeneste prea repede, acoperiți ușor cu folie de aluminiu.)
Scoateți din cuptor și răciți cel puțin 1 oră pe un suport de răcire cu sârmă înainte de servire.
Combinați toppingul bătut și siropul de arțar și amestecați până se omogenizează bine.