Plăcintă Triplă Cu Cireșe Cu Vârf De Zăbrele

Plăcintă Triplă Cu Cireșe Cu Vârf De Zăbrele
Lattice-Topped Triple-Cherry Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 501 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți amidon de porumb, cireșe bing, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă cu cireșe acoperită cu zăbrele, Zăbrele Acoperit Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Afine Acoperită Cu Zăbrele.

Instrucțiuni

1
Se strecoară siropul din cireșele Morello în ceașcă de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Combinați cireșele Morello scurse, 1/4 cană de sirop Morello strecurat și amidonul de porumb într-un castron mediu; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CireșeCireșe
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați siropul Morello strecurat rămas, cireșele uscate, scorțișoara, nucșoara și anasonul stelat într-o cratiță mare și grea. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când cireșele sunt pline, aproximativ 10 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu și fierbeți până când amestecul se bulează gros și se reduce la 3/4 cană, amestecând ocazional, cu aproximativ 10 minute mai mult. Aruncați bățul de scorțișoară, nucșoara și anasonul stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Cireșe UscateCireșe Uscate
Anason StelatAnason Stelat
CireșeCireșe
NucșoarăNucșoară
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați cireșe Bing și zahăr și amestecați la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul; creșteți căldura la mediu și fierbeți până când cireșele proaspete sunt fragede când sunt străpunse cu cuțit ascuțit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Adăugați amestecul de cireșe Morello și amestecați la foc mediu până când amestecul se bulează și se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
6
Transferați umplutura de plăcintă într-un castron mediu și răciți complet. Do AHEAD poate fi făcut cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.
8
Poziționați suportul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Rolați 1 disc de crustă de plăcintă pe suprafața făinoasă până la Runda de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
RolaRola
10
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Trim consola aluat la 1 inch. Lingură răcită de umplere în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
11
Rolați al doilea disc de crustă de plăcintă pe suprafața ușor făinată până la dreptunghiul de 13x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
RolaRola
12
Tăiați dreptunghiul aluatului pe lungime în benzi de 3/4 inci lățime. Aranjați 5 benzi de aluat peste umplutura de cireșe în 1 direcție și 5 benzi în direcția opusă, formând zăbrele și distanțând uniform, țesând dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
AluatAluat
13
Periați ușor marginea crustei de jos cu cremă și apăsați benzi de aluat pentru a crusta pentru a sigila. Tăiați orice surplombă din fâșiile de aluat. Întoarceți marginea aluatului crustei de jos în sus peste benzile de aluat, ciupind ușor pentru a sigila. Crimp marginile decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
14
Ungeți ușor marginile și zăbrele cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
15
Așezați plăcinta pe foaia de copt cu margini și coaceți până când crusta se rumeneste și umple bule gros, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
16
Transferați plăcinta în raft și răciți-o la călduță, aproximativ 2 ore.
17
Serviți plăcinta călduță sau la temperatura camerei cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista