Plăcintă Rustică Cu Mere
Reteta plăcintă cu mere Rustic este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest desert are 361 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți mere, zahăr, albuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți piecrust pe o suprafață ușor făinată. Pat sau rola într-un cerc de 12 inch.
Așezați piecrust pe o tigaie de pizza de 12 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Periați crusta cu jumătate de albus de ou.
Combinați 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb și scorțișoară într-un castron mediu.
Adăugați mere și aruncați pentru a acoperi; lingura în centrul bucății pregătite, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste mere, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 8 inci lățime în centru.
Periați crusta cu albușul rămas; se presară cu 1 linguriță de zahăr.
Coaceți la 425 pe raftul cuptorului de jos timp de 20 până la 25 de minute sau până când merele sunt fragede și crusta este aurie. Se răcește cu 15 minute înainte de servire.
Mini plăcinte rustice cu mere: Derulați 2 bucăți pe o suprafață făinoasă; rulați fiecare într-un cerc de 14 inci.
Tăiați 3 (6 1/2-inch) cercuri din fiecare bucată, rerolling resturi după cum este necesar.
Periați cu jumătate de albus de ou conform instrucțiunilor. Pregătiți amestecul de mere conform instrucțiunilor de la Pasul 2; lingură aproximativ 2/3 cană amestec de mere în centrul fiecărui cerc, lăsând o margine de 1 1/2 inch. Îndoiți marginea în sus și peste mere, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 2 inci lățime în centru.
Periați bucățile cu albușul rămas; presărați uniform cu 1 linguriță de zahăr. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor. Face 6 porții. Pregătire: 30 min.,
Coaceți: 25 min., Rece: 15 min.