Plăcintă Pufoasă Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta pufoasă cu căpșuni. O porție conține 386 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de căpșuni, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă pufoasă cu căpșuni cu crustă de covrig, Tort Pufos De Căpșuni-Lămâie, și Clătite pufoase cu căpșuni și șampanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați făina și sarea.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Presărați cu apă rece, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și patiseria aproape lasă partea bolului (se poate adăuga 1 până la 2 lingurițe mai multă apă, dacă este necesar).
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Cuptor de căldură la 475 F. cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă de sticlă plăcintă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți. Înțepați bine fundul și partea de patiserie cu furculița.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc; se răcește pe raftul de răcire.
Într-un castron mare, se toarnă apă clocotită peste gelatină; se amestecă până se dizolvă gelatina. Se amestecă coaja de tei și sucul de lămâie. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este foarte gros, dar nu este setat.
Bateți amestecul de gelatină cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 4 minute, răzuind bolul ocazional, până când este gros și pufos; pus deoparte. Într-un castron mare răcit, bateți frișca și zahărul pudră la viteză mare până la rigidizare. Amestecați ușor frisca și căpșunile zdrobite în amestecul de gelatină.
Se toarnă în crustă. Dați la frigider aproximativ 3 ore sau până când este setat.
Se ornează cu frișcă și jumătăți de căpșuni. A se păstra la frigider.