Plăcintă proaspătă de dovleac Dixie
Plăcinta proaspătă de dovleac a lui Dixie necesită aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 209 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr brun, dovleac de zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleacul în jumătăți și îndepărtați semințele.
Tăiați dovleacul însămânțat în bucăți de 3 inci.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Gatiti dovleacul in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute; se scurge. Puneți dovleacul deoparte pentru a se răci până când pielea se întărește și carnea este suficient de rece pentru a o manipula.
Răzuiți carnea de dovleac de pe piele într-un castron mare; transferați într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Puneți dovleacul piure într-o strecurătoare cu plasă fină așezată peste un bol și dați deoparte pentru a se scurge.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Apăsați crustele de plăcintă în tigăi. Tăiați aluatul pentru a suprapune marginile tigailor cu aproximativ 1/4 inch.
Scufundați mai întâi o furculiță în albusul de ou și apoi în zahăr.
Puneți dinții pe marginea crustei de plăcintă și apăsați în jos, lăsând mici creste care se vor rumeni atunci când sunt gătite.
Coaceți crusta de plăcintă în cuptorul preîncălzit până când este ușor setată, aproximativ 5 minute.
Așezați tigăile pe o foaie de prăjituri.
Bateți dovleacul scurs, laptele evaporat, ouăle, zahărul brun, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și sarea împreună într-un bol; se toarnă în crustele pregătite. Îndoiți benzi de folie de aluminiu în jurul marginilor crustelor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C).
Continuați să coaceți plăcinta până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute. Se lasă să se răcească 30 de minute înainte de servire.