Poetic Pumpkin Pie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 518 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, untul, piureul de dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați firimiturile de cracker graham, untul, zahărul cofetarilor și 1 linguriță de scorțișoară împreună într-o tigaie de 8 inci folosind o furculiță; apăsați ușor în partea de jos și în sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Zahăr Pudră
Scorțișoară
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
Tigaie
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este setată și ușor rumenită, aproximativ 7 minute; scoateți din cuptor și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Bateți dovleacul, laptele condensat îndulcit, ouăle, 1 linguriță scorțișoară, coaja de lămâie, sare, 1/4 linguriță nucșoară, ghimbir și cuișoare împreună într-un castron până se omogenizează; se toarnă peste crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Coaja De Lămâie
Scorțișoară
Dovleac
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Nucșoară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Coaceți în cuptor timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și continuați să coaceți până când umplutura este setată și marginile crustei sunt maro auriu închis, 35 până la 40 de minute. Plăcintă rece complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Bateți smântâna, zahărul brun și extractul de vanilie împreună într-un castron folosind un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul: frișca ar trebui să formeze vârfuri ascuțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Frișcă
Zahăr Brun
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Întindeți frisca peste plăcinta răcită și praf ușor cu un vârf de nucșoară.