Plăcintă Perfectă Cu Mere
Perfect plăcintă cu mere este un vegetarian desert. O porție conține 702 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, și Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați 2 1/2 căni de făină cu sarea și 1 linguriță de zahăr.
Adăugați 8 linguri de unt și scurtarea; pulsați până când amestecul seamănă cu mazărea mică.
Adăugați 1/3 cană de apă cu gheață și pulsați până se umezește uniform. Strângeți o parte din amestec cu mâna; ar trebui să se unească. Dacă se sfărâmă, adăugați 1 lingură de apă cu gheață și pulsați din nou.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și apăsați ușor cu călcâiul mâinii, apoi adunați-vă într-o minge cu câteva lovituri rapide. Împărțiți în jumătate și formați în discuri. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau până la 2 zile.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați 1 disc într-o grosime rotundă de 13 inci de 1/8 inci. Montați runda într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci și tăiați consola la 1/2 inch. Dați la frigider coaja de plăcintă.
Rulați al doilea disc într-o grosime rotundă de 12 inci de 1/8 inci; transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.
Curățați, înjumătățiți și miezuiți merele, apoi tăiați-le în pene de 3/4 inci și aruncați cu sucul de lămâie într-un castron mare. Într-o tigaie de 12 inci, topiți restul de 8 linguri de unt la foc mic; se amestecă zahărul brun.
Adăugați merele și întoarceți-le pentru a acoperi. Creșteți căldura la mare și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când majoritatea penelor sunt fragede, dar nu moale, 15 minute. Nu gătiți prea mult.
Scoateți imediat merele și sucurile lor pe o foaie de copt cu margini.
Presărați restul de 1 1/2 linguri de făină și scorțișoara peste ele și aruncați până când făina dispare.
Așezați foaia de copt pe o grătar și lăsați merele să se răcească la temperatura camerei, 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați merele în coaja plăcintei; stropiți sucurile peste ele. Umeziți marginea plăcintei cu o perie de patiserie umedă. Centrați crusta superioară peste mere și apăsați marginea pentru a sigila. Folosind foarfece, tăiați crusta superioară la o consolă de 1/2 inch, apoi pliați-o sub și sertizați. Se dizolvă restul de 1 linguriță de zahăr în lapte și se perie ușor partea superioară a plăcintei. Perforați mai multe găuri în partea de sus a plăcintei cu o furculiță.
Coaceți plăcinta timp de 25 de minute sau până când crusta se rumeneste. Dacă crusta începe să se rumenească prea repede, acoperiți janta cu folie. Reduceți căldura la 375și coaceți timp de 20 de minute mai mult, sau până când puteți auzi umplutura de plăcintă cu mere clocotind.
Transferați plăcinta cu mere într-o grătar și lăsați să se răcească cel puțin 1 oră înainte de a o tăia în pene și de a servi.