Plăcintă patriotică ușoară JELL-O®

JELL-O® Easy Patriotic Pie ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 208 calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână crustă de plăcintă cu miere de serviciu Graham, gelatină cu aromă de căpșuni marca jell-o, gelatină cu aromă de fructe de pădure marca jell-o și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 16% . Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum JELL-O Easy Patriotic Pie , JELL-O® Easy Patriotic Flag Dessert și JELL-O Patriotic Mini Tarte cu fructe .
Instrucțiuni
Se amestecă 3/4 de cană de apă clocotită în gelatină albastră uscată cel puțin 2 minute sau până se dizolvă complet.
Adăugați 1/2 cană de cuburi de gheață; se amestecă până când gheața este complet topită.
Se toarnă în crusta de plăcintă; dați la frigider 5 până la 10 minute sau până când gelatina se întărește, dar nu este fermă.
Între timp, amestecați restul de 3/4 de cană de apă clocotită în gelatină roșie uscată într-un castron separat cel puțin 2 minute sau până se dizolvă complet.
Adăugați 1/2 cană cuburi de gheață rămase; se amestecă până când gheața este complet topită.
Se lasa la temperatura camerei 5 minute sau pana se ingroasa usor.
Întindeți uniform toppingul bătut peste stratul de gelatină albastră din crustă; se acopera cu un strat de gelatina rosie. Se da la frigider 2 ore sau pana se fixeaza. Păstrați plăcinta rămasă la frigider.
Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta funcționează foarte bine cu Port, Vin Santo și Late Harvest Riesling. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați.
![Beciurile Sf. Barthelemy Portul Zinfandel]()
Beciurile Sf. Barthelemy Portul Zinfandel
O culoare roșu rubiniu intens care strălucește în pahar descrie acest port Zinfandel. Aromele sunt un amestec complex de lemn dulce, mure și o șoaptă de vanilie. Gustul bogat de dulceata are note de lemn dulce, ierburi, condimente si coacaze, cu un final persistent de migdale si anason. Unele combinații alimentare recomandate sunt prăjiturile de crab, brânză Gorgonzola, Chèvre, smochine și ciocolată sau un trabuc bun.