Plăcintă Mexicană Cu Ciocolată Caldă
Reteta Mexican plăcintă cu ciocolată caldă ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 8. O porție conține 462 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ancho chile powder, biscoff cookie crumbs, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 295 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: Pulse Biscoff cookie-uri, scorțișoară și zahăr brun în robotul de bucătărie până la măcinat într-o firimitură fină, 10 până la 12 impulsuri scurte.
Puneți amestecul uscat într-un castron mare. Plierea cu o spatulă de cauciuc, adăugați încet untul topit și continuați să pliați până când se umezește uniform.
Apăsați amestecul în fundul vasului de plăcintă, acoperind fundul și părțile laterale. Puneți la frigider crusta timp de treizeci de minute. Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți crusta goală până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Combinați ciocolata și jumătate și jumătate într-o cratiță mică la foc mic, amestecând continuu până când ciocolata se topește.
Se toarnă amestecul într-un castron mic, se pliază în amidon de porumb și ou, amestecând până se combină.
Adăugați pudră ancho, pudră chipotle, scorțișoară și ghimbir.
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă coaptă.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 35 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească și se servește.