Plăcintă magică cu bezea cu lămâie

Plăcintă magică cu bezea cu lămâie
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 40 de minute de petrecut în bucătărie, Magic Lemon Meringue Pie ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 380 de calorii , 8 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 51 de bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, zahăr, albușuri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Cu un scor de 28% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Magic Lemon Bezea Placintă , Magic Lemon Bezea Placintă și Mom's Magic Lemon Bezea Placintă .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Gălbenușuri, Albușuri Rezervate Pentru BezeaGălbenușuri, Albușuri Rezervate Pentru Bezea
3
Pentru crustă: Într-un castron, amestecați firimiturile de biscuit Graham și zahărul până se omogenizează. Apoi, amestecați untul topit. Apăsați bine amestecul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Pentru umplutură: Într-un castron mediu, amestecați laptele condensat, sucul de lămâie, coaja și gălbenușurile de ou, rezervând albușurile pentru bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Pentru bezea: Bateți albușurile spumă și crema de tartru într-un castron mediu cu un mixer electric până se formează vârfuri moi, apoi adăugați zahărul și bateți până când vârfurile sunt tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întindeți bezea peste plăcintă și sigilați pe marginea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți până când bezeaua se rumenește ușor, 15 până la 20 de minute. Se da la rece cel putin 2 ore inainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Recolta Târzie Sauvignon Blanc, Vin De Gheață, Portul Alb

Plăcinta cu bezea cu lămâie funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc de recoltă târzie, vinul de gheață și port alb. Deoarece plăcinta cu bezea cu lămâie este destul de acidă, puteți merge cu oricare dintre aceste vinuri dulci. The Saddleback Cellars Nils Late Harvest Sauvignon Blanc cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Saddleback Cellars Nils Late Harvest Sauvignon Blanc
Saddleback Cellars Nils Late Harvest Sauvignon Blanc
Desert la sticla, cu arome de para uscata, mar copt, smochine, condimentat cu nucsoara, cuisoare, ienibahar si vanilie. Greutate medie, strălucitoare și extraordinar de echilibrat - cu dulceața potrivită și o aciditate vie.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista