Plăcintă Gustoasă Cu Bezea Cu Lămâie

Placinta gustoasa cu bezea de lamaie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, albușuri de ou, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Meyer plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Plăcintă cu bezea cu lămâie – puteți face plăcintă cu lămâie lucious acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă în apă până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si bubuie, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura; gătiți și amestecați 2 minute mai mult.
Scoateți din căldură. Amestecați treptat 1 cană de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Scoateți din căldură. Se amestecă ușor sucul de lămâie, coaja și untul până se topește untul. Puneți deoparte și păstrați cald.
Pentru bezea, într-un bol mic, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 1 lingură la un moment dat, la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul.
Se toarnă umplutura în crustă.
Întindeți bezea peste umplutura fierbinte, sigilând marginile până la crustă.
Coaceți la 350 de minute timp de 15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră; la frigider cel puțin 3 ore înainte de servire.