Plăcintă franceză cu căpșuni din anii 1970
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați plăcinta franceză cu căpșuni din anii 1970. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 400 de calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, crustă de plăcintă cu pâine scurtă, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Tort Cu Sifon Cu Alegretă 1970, și Pâine Prăjită Franceză Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză și 1 lingură de smântână grea împreună într-un castron.
Răspândiți în partea de jos a crustei de plăcintă. Aranjați aproximativ 2 căni de căpșuni sferturi pe stratul de brânză cremă.
Se amestecă 2 căni de piure de căpșuni, 1 cană de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță; gatiti la foc mediu pana se reduce usor si se ingroasa, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Se toarnă amestecul de căpșuni răcit peste stratul de căpșuni în crusta de plăcintă. Se răcește la frigider până se fixează, 2 ore.
Bateți 1 cană smântână grea, 2 linguri zahăr și extract de vanilie într-un castron până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Se întinde peste plăcinta răcită.