Plăcintă franceză cu căpșuni din anii 1970

Plăcintă franceză cu căpșuni din anii 1970
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați plăcinta franceză cu căpșuni din anii 1970. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 400 de calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, crustă de plăcintă cu pâine scurtă, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Tort Cu Sifon Cu Alegretă 1970, și Pâine Prăjită Franceză Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză și 1 lingură de smântână grea împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Răspândiți în partea de jos a crustei de plăcintă. Aranjați aproximativ 2 căni de căpșuni sferturi pe stratul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se amestecă 2 căni de piure de căpșuni, 1 cană de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță; gatiti la foc mediu pana se reduce usor si se ingroasa, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă amestecul de căpșuni răcit peste stratul de căpșuni în crusta de plăcintă. Se răcește la frigider până se fixează, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
5
Bateți 1 cană smântână grea, 2 linguri zahăr și extract de vanilie într-un castron până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se întinde peste plăcinta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista