Plăcintă Elegantă Cu Straturi De Dovleac-Nuc

Plăcintă Elegantă Cu Straturi De Dovleac-Nuc
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 525 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, ienibahar măcinat, dovleac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Nucă De Dovleac Stratificat Cu Glazură De Caramel Și Ciocolată, Plăcintă Elegantă Cu Dovleac, și Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rulați 1 bucată pentru a apăsa liniile de pliere; tăiați frunzele cu un tăietor în formă de frunză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
RolaRola
2
Ungeți frunzele cu ou ușor bătut și așezați-le pe o foaie de copt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se potrivesc restul piecrust într-un pieplate 9-inch în conformitate cu instrucțiunile de ambalaj; ori marginile sub și crimp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
4
Coaceți frunzele la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți piecrust timp de 6 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți frunzele și coaja din cuptor; lasa sa se raceasca. Creșteți temperatura cuptorului la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Combinați 1/2 cană de zahăr brun deschis, nuci tocate, unt și extract de vanilie; se întinde pe fundul bucății coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Bucăți De NucBucăți De Nuc
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Bateți dovleacul, crema de brânză, 2 ouă și restul de 3/4 cană de zahăr brun la viteză medie cu un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr BrunZahăr Brun
DovleacDovleac
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
9
Adăugați făină, scorțișoară, ghimbir, ienibahar și nucșoară, bătând până se omogenizează. Lingură amestec de dovleac peste amestec de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
10
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Reduceți temperatura la 350 și coaceți încă 30 de minute sau până când plăcinta este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți plăcinta pe o grătar; rece. Aranjați frunzele deasupra plăcintei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Serviți cald sau răcit cu frișcă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista