Plăcintă Elegantă Cu Straturi De Dovleac-Nuc
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 525 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, ienibahar măcinat, dovleac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Nucă De Dovleac Stratificat Cu Glazură De Caramel Și Ciocolată, Plăcintă Elegantă Cu Dovleac, și Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați 1 bucată pentru a apăsa liniile de pliere; tăiați frunzele cu un tăietor în formă de frunză.
Ungeți frunzele cu ou ușor bătut și așezați-le pe o foaie de copt; pus deoparte.
Se potrivesc restul piecrust într-un pieplate 9-inch în conformitate cu instrucțiunile de ambalaj; ori marginile sub și crimp.
Coaceți frunzele la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până devin aurii.
Coaceți piecrust timp de 6 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți frunzele și coaja din cuptor; lasa sa se raceasca. Creșteți temperatura cuptorului la 42
Combinați 1/2 cană de zahăr brun deschis, nuci tocate, unt și extract de vanilie; se întinde pe fundul bucății coapte.
Bateți dovleacul, crema de brânză, 2 ouă și restul de 3/4 cană de zahăr brun la viteză medie cu un mixer electric.
Adăugați făină, scorțișoară, ghimbir, ienibahar și nucșoară, bătând până se omogenizează. Lingură amestec de dovleac peste amestec de nuci.
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Reduceți temperatura la 350 și coaceți încă 30 de minute sau până când plăcinta este setată.
Scoateți plăcinta pe o grătar; rece. Aranjați frunzele deasupra plăcintei.
Serviți cald sau răcit cu frișcă, dacă doriți.