Plăcintă de vită în stil Hunter
Plăcinta de vită în stil Hunter este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 520 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pastă de roșii fără sare adăugată, morcov, merlot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Plăcintă de vită în stil Hunter, Grillade În Stil Vânător, și Stilul vânătorului de iepuri.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați friptura, ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute sau pana cand friptura se rumeneste.
Adăugați bulion de vită și următoarele 3 ingrediente în tigaie; se amestecă bine pentru a se combina. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 25 de minute, amestecând ocazional.
Se amestecă morcovul, ciupercile și cimbru; acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Combinați făina și apa într-un castron mic, amestecând cu un tel; adăugați la amestecul de friptură în tigaie. Gatiti la foc mediu 2 minute sau pana se ingroasa.
Scoateți și aruncați cimbru; se amestecă sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 42
Spoon steak se umple într-o placă de plăcintă de 9 inci, acoperită cu spray de gătit. Desfaceți aluatul de plăcintă; tăiați fante mici în centru pentru a se ventila și așezați peste umplutură. Îndoiți marginile sub; flaut.
Coaceți la 425 timp de 17 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor.