Plăcintă de păstor de miel de primăvară

Plăcintă de păstor de miel de primăvară
O porție conține 457 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de plăcintă de păstor de miel de primăvară, Paleo Shepherd ' s Pie, și Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați orice bucăți mari de grăsime de pe miel, apoi tăiați carnea în bucăți și puneți loturi mici în robotul de bucătărie până când sunt tocate aproximativ măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Așezați carnea măcinată într-un castron, apoi adăugați făina și condimentați și aruncați până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți o tigaie mare și, când este frumoasă și fierbinte, adăugați uleiul de măsline și mielul și prăjiți până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, pancetta și usturoiul în tigaie și aruncați un vârf mare de frunze de rozmarin și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
TomateTomate
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă bulionul și se amestecă bine, astfel încât amestecul să nu se lipească de fundul tigaiei. Se lasă în aceeași tigaie sau se transferă într-un vas rezistent la cuptor, se acoperă și se coace la cuptor timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Între timp, curățați spudurile, fierbeți-le în apă sărată până când sunt fierte, apoi scurgeți-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Se încălzește ușor laptele, apoi se toarnă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
9
Adăugați un buton de unt și amestecați bine până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Topiți untul rămas într-o tigaie. Când începe să baloneze, aruncați rozmarinul și prăjiți până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scurgeți și adăugați rozmarinul în piureul de cartofi cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
CartofiCartofi
RozmarinRozmarin
SareSare
12
Scoateți mielul din cuptor, lingurați peste piureul de cartofi, apoi creșteți temperatura la 204° și coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până când clocotește și crocant și se rumenesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista