O porție conține 457 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de plăcintă de păstor de miel de primăvară, Paleo Shepherd ' s Pie, și Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați orice bucăți mari de grăsime de pe miel, apoi tăiați carnea în bucăți și puneți loturi mici în robotul de bucătărie până când sunt tocate aproximativ măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Așezați carnea măcinată într-un castron, apoi adăugați făina și condimentați și aruncați până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți o tigaie mare și, când este frumoasă și fierbinte, adăugați uleiul de măsline și mielul și prăjiți până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, pancetta și usturoiul în tigaie și aruncați un vârf mare de frunze de rozmarin și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tomate
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se toarnă bulionul și se amestecă bine, astfel încât amestecul să nu se lipească de fundul tigaiei. Se lasă în aceeași tigaie sau se transferă într-un vas rezistent la cuptor, se acoperă și se coace la cuptor timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Între timp, curățați spudurile, fierbeți-le în apă sărată până când sunt fierte, apoi scurgeți-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Se încălzește ușor laptele, apoi se toarnă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Lapte
9
Adăugați un buton de unt și amestecați bine până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
10
Topiți untul rămas într-o tigaie. Când începe să baloneze, aruncați rozmarinul și prăjiți până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scurgeți și adăugați rozmarinul în piureul de cartofi cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Cartofi
Rozmarin
Sare
12
Scoateți mielul din cuptor, lingurați peste piureul de cartofi, apoi creșteți temperatura la 204° și coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până când clocotește și crocant și se rumenesc deasupra.