Plăcintă de păstor cu vârf de semilună
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Plăcinta ciobanului cu vârf de semilună ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, condimente, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Caserolă cu vârf de semilună, și Caserolă Cu Vârf De Semilună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită, ceapă și morcovi în tigaie; se presară sare și piper. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita se rumeneste.
Se amestecă condimentele italiene, ciupercile, mazărea și sosul de paste.
Se încălzește până la fierbere. Gatiti la foc mediu 5 minute, amestecand ocazional. Lingura în vasul de copt.
Deschideți cutia de aluat; nu derulați. Cu cuțitul zimțat, tăiați aluatul în felii de 1 inch. Aranjați felii tăiate cu fața în jos în jurul marginilor caserolei.
Se unge cu unt topit; se presară parmezan.
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până când bulele și semilunele se rumenesc.