Plăcintă De Pui În Stil Marocan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta de pui în stil marocan. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 519 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, ulei de măsline, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul pudră, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Brownie de alune cu cremă de unt de alune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Pui În Stil Marocan, Pui în stil marocan într-un borcan, și Plăcintă De Pui În Stil Marocan.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adaugă ceapa și saut până lade licitație, aproximativ 10 minute.
Se amestecă scorțișoară, ghimbir, turmeric și șofran; se amestecă 1 minut.
Se presară făină; se amestecă 1 minut.
Adăugați bulion; aduceți la foc mic.
Presărați puiul cusare; se adaugă la amestecul de bulion. Simmerchicken ușor descoperit până la fiert, reducând căldura, dacă este necesar, pentru a prevenifierbere, aproximativ 20 de minute. Se amestecă stafidele. Setskillet deoparte până când puiul este suficient de rece pentru a face față.
Transferați puiul în farfurie. Tăiați puiulcoar și reveniți la tigaie. Dacă sosul estesubțire, fierbeți la foc mediu până când sosulacoperă puiul gros. Se amestecă cilantro șipatruleț. Condimentați umplutura cu sare și piper.Se răcește complet umplutura. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperi; rece.
Măcinați fin migdalele, zahărul pudră,1/2 linguriță sare grosieră și scorțișoară în mini procesor.
Stivați 10 foi phyllo pe suprafața de lucru.Inversați vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci pe stivă.
Cutaround fel de mâncare prin phyllo, ceea ce face runde ten10-inch.
Scoateți vasul. Acoperiți rotundecu folie de plastic și prosop de bucătărie umed.
Periați același vas de plăcintă cu unt topit.
Așezați 1 phyllo rotund pe suprafața de lucru;periați cu unt și presărați cu 1 lingură de migdale. Se acoperă cu un alt phylloround, se unge cu unt și se presară cuscant 1 lingură migdale. Repetați stivuirea cu încă 3 runde phyllo, unt și migdale. Potriviți stiva phyllo în piedish pregătit.
Ungeți cu unt. Lingura de umplere uniformpeste.
Așezați 1 rundă phyllo pe suprafața de lucru.
Se unge cu unt și se presară cu puțin 1lingura de migdale. Se acoperă cu un alt phylloround, se unge cu unt și se presară cuscant 1 lingură migdale. Repetați cu 2phyllo rounds, unt și migdale.
Placestack deasupra umpluturii; top cu restul phylloround. Introduceți marginile.
Stropiți mai mult butterover top.
Tăiați 4 fante prin Top phyllo stackpentru a permite aburului să scape. Faceți înainte: poate fi făcut cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Puneți plăcinta peo foaie de copt tăiată.
Coaceți descoperitpână când phyllo este auriu și umplutura este încălzită, aproximativ 40 de minute. Se răcește 15 minute.